Tällä viikolla on miehellä aamuvuoroviikko ja kuljen hänen mukanaan töihin. Eli sitä ollaan ennen seitsemää uudella työpaikalla ihmettelemässä. Sitä ennen pitää vielä viedä koira ulos, joten aikaisena on oltava.

Eilistä isänpäivää vietettiin lätkäpelissä Hartwall-areenalla. Seurasimme, miten Suomi hävisi Ruotsille 1-0. Liput olisivat oikeuttaneet myös Venäjä-Tsekki -peliin, mutta siitä katsoimme vain viimeisen erän. Suomen peli oli ajoittain oikein vauhdikas ja tulos olisi voinut olla toisenkinlainen, mutta valitettavasti näin nyt kävi.   

Mies kävi ostoksilla viime viikolla ja vahingossa hankki minulle kätevän työkalun, jonka testasin eilen paluumatkalla ja hyvin toimi.

1056197.jpg 

Tässä  on vielä lähikuva samasta.

1056202.jpg

Led-otsalamppu on pimeässä autossa matkustavan neulojan paras ystävä. Mies tosin sanoi, että kovin pitkää matkaa ei voi vieressä pitää päällä, mutta ainahan on olemassa takapenkki. Tämä on oikein luksusmalli: siinä on kolme toinen toistaan kirkkaampaa valotasoa. Voi sitten ikänäön edetessä ottaa aina uuden vaihteen käyttöön.