Kyllä minulla on ihana mies <3

Viime viikonlopun hän oli J:n luona Pietarissa. Koska hän ei ollut syntymäpäivänäni paikalla, hän toi reissultaan minulle nämä.

ja kakkukahveja (tai minun kanssani kyllä teetä) varten kakun. Kakun päällä oleva 8 tarkoittaa naistenpäivää, joka on naapurissa suurehko juhla.

Oli tosi hyvää.

J:n opastamana mies oli käynyt myös paikallisessa lankakaupassa. Ja sieltä oli lähtenyt mukaan.

Kaunis väri lankapalleroissa:)

Sitten ihan toiseen asiaan. Tässä kaupungissa pidetään aina viikolla 9 valtakunnallisesti ja osittain kansainvälisestikin tunnetut talviurheilukisat. Paikallinen sanomalehti laittoi nettisivuilleen arvonnan perjantain 5.3. iltajuhlan lipuista. Osallistuin, kun ajattelin M:n varmaan käyttävän liput jonkun kaverinsa kanssa. Ja kuinka ollakaan minä voitin! Mutta voiton sain selville vasta, kun liput tupsahtivat postista - maanantaina 8.3. Pikkuisen harmitti. Soitin sitten tiistaina lehteen enkä ollut ainut jolle oli käynyt samalla tavoin. Joko syy oli liian myöhäisessä postituksessa tai sitten Itellassa. Postihan täällä kiertää nykyään Helsingin kautta, koska paikallinen lajittelukeskus lopetettiin. Sain sitten korvaukseksi elokuvaliput ja pikkuisen mainoshuivin. Parempi sekin kuin ei mitään.