Kiirettä on jälleen pitänyt mm. työrintamalla. Viime kuussa piti pari lauantaita olla töissä ja toinen niistä oli lievästi sanoen vilkas. Mutta olen kuitenkin ehtinyt jotakin mukavaakin tehdä. Viime perjantaina oli ammattiliiton syystapahtuma. Joten meitä oli vajaa parikymmentä Isku-Areenan loungessa ensin kuuntelemassa pakollisen (lyhyen) puheen ja sitten pääsimme Areenan tutustumiskierrokselle. Valitettavasti pukukoppeihin ei päästy. Kierroksen jälkeen oli ruokailu ja Lämäri-ravintolan ruoka oli kerrassaan herkullista. Lopuksi pääsimme seuraamaan Pelicans-JYP -ottelun. Valitettavasti Pelsut hävisivät jatkoajalla 2-3. Mutta lähtivät kuitenkin ottelutauolle sarjakärjessä.

Eilen käväisimme M:n kanssa Kätevä&Tekevä -messuilla, mutta jotenkin messut ovat jälleen siirtyneet valmiiden käsitöiden myyntinäyttelyksi. Eihän siinä tietysti mitään pahaa ole, jos käsityöläisillä on paikka, missä tuotteitaan voi tehdä tunnetuksi. Minä vain olisin kaivannut hiukan enemmän esim. lankamyyntiä. Bongasimme vain pari langanmyyntipaikkaa, Vuorelman ja kojun, joka myi Puffalankaa. Ontelokudetta ja paperinarua sen sijaan oli useammassakin paikassa myynnissä. 

Ensi viikolla meillä onkin juhlat. Äiti täyttää kunnioitettavat 85 vuotta. Seijasiskon blogista bongasin loistavan lahjaidean.

 

Ranteenlämmittimet on tehty kaksinkertaisesta Lanetista, joten ei pitäisi kauheasti kutistakaan. Seijasiskon mallista poiketen yhdistin isoäidin neliöt virkaten, koska minä en ompele kuin viimeisessä hädässä. Jälki olisi ommellen voinut olla siistimpää, mutta hyvin se näinkin sujui. 

Ja toiselta puolelta näyttää tältä:

Koukku ja puikot olivat 3,5mm.

Lopuksi vielä kuva tämän aamuiselta koiralenkiltä:

Viimeksi taisin nähdä näitä kukkimassa kesä/heinäkuussa.