Ei täällä mitään mullistavaa ole tapahtunut. Halusin vain saada tuon päivämäärän otsikkoon. Taidan olla hiukan outo :)

Joku aika sitten iloisena odottelin, että lähi S-marketin, puikkorenksujen alapuolella oleville tyhjille hyllyille ilmestyisi markettilankoja. Nyt sitten hyllyt on täytetty: kenkälankilla, pohjallisilla ja legginsseillä. Se niistä langoista. Mitä järkeä on myydä puikkoja muttei lankaa, kysyn vaan *hiukan katkeruutta äänessä*. Lähivaltsussa oli vielä pari päivää sitten ainakin harmaata kampanja-seiskaveikkaa. Jotain toistakin väriä oli, mutta en ole muista, oliko se vaaleaa vai herneenvihreää. Värit eivät oikein puhutelleet minua, joten jäivät hyllyyn. Mutta täällä langat sen sijaan puhuttelivat. Nettivierailun tuloksen esittelen sitten myöhemmin.

Käden tilanne on entinen. Hiukan paremmin pystyn kantamaan jo jotakin esim. tyhjää teemukia, mutta neulominen ei onnistu. Kokeilin viimeksi tänään. Virkkaamista ajattelin myös yrittää. Työpaikan vakuutus toimi erinomaisesti. Sain tällä viikolla sieltä korvaukset molempien sairaaloiden ja yhden röntgenkuvan maksusta. Tätä voisi verrata vaikka Kelaan, jonne laitoin taksikorvauslapun menemään ennen vakuutuspapereita eikä sieltä ole kuulunut mitään.  

Eiköhön tässä ollut jorinaa tarpeeksi ja vielä ilman kuvia. Toivottelen kaikille kävijöille oikein rentouttavaa kisaviikonloppua!