Kiitokset kaikille joulutoivotuksista! Minulla oli kone kiinni koko joulun, joten alankin vasta nyt tutkiskelemaan blogimaailmaa.

Ilmeisesti joulustressi oli liikaa, koska kaikkien velvollisuuksien jälkeen sain flunssan. Olen parhaillaan sairauslomalla kotona. Possunuhaa tämä ei varmaankaan ole, mutta jotain kuumeetonta voimat täysin vievää kuitenkin.

Jouluna sain pari neuleaiheista lahjaa. M hommasi lahjakortin lankakauppaan. Ja J oli löytänyt Pietarista parinkin lankakauppaa. Minulle hän osti muutaman kerän näitä. Lanka on ihanan pehmeää bambusekoitetta ja värikin vallan hurmaava.

Ennen joulua ehdin saada valmiiksi sukat Janetilta saadusta arvontapalkinnosta.

Koko on miesten 42-43. Ja nämä lähtevät mahdollisesti J:n mukana Pekingiin tammikuun puolessa välissä. J toteuttaa Kauko-Idän kierroksensa tuolloin. Lukioaikoinaan J kuului Kiina-ryhmään, joka teki matkan Pekingiin ja asui siellä yhteistyökoulun perheissä. Vastavuoroisesti sieltä matkusti ryhmä Suomeen ja meillä asusti myös viikon yksi kiinalaispoika. J ja tämä poika ovat pitäneet yhteyttä useamman vuoden ja nyt sitten J matkustaa jälleen hänen luokseen. Samalla reissulla J käy myös Tokiossa tapaamassa ystäväänsä, johon hän tutustui Mansessa. Siitä tulee varmasti ikimuistoinen matka.

Olen nyt sitten vihdoin saanut vahvistuksen, että minut vakinaistetaan vuoden alusta. Reilun kahden vuoden epävarmuus päättyy. Olo on suunnattoman helpottunut.