Kiitos kaikille Kitty-kommenteista! Hyvin se kummitytölle kelpasi tai ainakin korva maistui tosi hyvältä :)

Toistaiseksi ainakin J asiat näyttävät järjestyvän. Koska hänellä ja kämppäkaverilla olivat erilliset, määräaikaiset vuokrasopimukset, J joutuu maksamaan vain oman osansa. Kämppäkaverin kannalta on valitettavaa, että myös hän joutuu maksamaan oman vuokransa vuokrakauden loppuun, ellei sitten saa hankittua uutta vuokralaista. Maanantaina saadaan lisätietoa, kun ex-kämppis saapuu Manchesteriin järjestelemään asioitaan.

Tänään oltiin koko perhe myymässä kirpparilla. Täällä on aina lauantaisin ns. torikirppis tai autokirppis, jossa auto ajetaan torille ja torin puolesta saa pari pöytää ja vaatetankoa. Ja sitten vain odotellaan asiakkaita. Paikan hinta on 8€. Emme oikein uskoneet tavaroiden menevän kaupaksi, koska meillä oli myynnissä vain remontin yhteydessä löytynyttä, meille turhaa tavaraa. Yllättävän hyvin kauppa kuitenkin kävi ja pääsimme reilusti voiton puolelle. Vaatteet vain eivät tahdo mennä kaupaksi.

Hauska juttu oli, että minulla oli myynnissä parit käytetyt, äitini muinoin lapsille tekemät, ja yhdet omatekemäni, uudet villasukat, joihin pari vanhempaa naishenkilöä ihastuivat. Omat sukkani joituivat tiukkaan syyniin: niitä venyteltiin ja käänneltiin ja lopulta jopa haisteltiin:) Mutta kaupat tuli. Onneksi langanpäät oli päätelty kunnolla.

Myös neulottuja Kittyjä oli myynnissä yhdellä pöydällä. Koko vain oli suurempi kuin kummitytön Kittyssä.

Paljon emme kirpparitouhulla päässeet rikastumaan, vaan koko ansaittu summa meni viikonlopun ruokaostoksiin :(