Päijät-Hämeen sytomyssykampanjalla on nyt oma nappinsa.

Viime lauantaina (27.3.) oli paikallisessa lehdessä juttu Sytomyssyistä. Leike oli sen verran iso, ettei skannailu onnistunut, mutta otin sitten kuvan todistuskappaleeksi. Juttua ei löytynyt verkostakaan, mikä on kyllä suuri puute.

Itse sain valmiiksi Kotiväestä virkatun myssyn MammaMyyn ohjeella. Myssyn koukkusin 2,5 mm:n koukulla. (Tämä on itselle muistiin.)

Viime viikonloppuna olimme Tampereella ristiäisissä. Kummitytön pikkusiskon nimi julkaistiin lähisuvulle lauantaina. Itse sankari oli hiukkasen nälkäinen ja huusi toimituksen ajan täyttä kurkkua. Onneksi pappi toisti nimen tarpeeksi monta kertaa; kerralla siitä ei olisikaan saanut selvää. Paikalla olivat myös kummintytön ja siskonsa pienet  serkut, idettiset kaksoistytöt. Meidän kannaltamme vain oli valitettavaa, että he nukkuivat juhlien ajan emmekä päässeet lainkaan tutustumaan heihin.

Ensi lauantaina olisivat sitten taas kerran hautajaiset. Miehen täti, 93 v, haudataan silloin Lappeenrannassa. Miehellä on silloin työpäivä emmekä pääse sinne. Miehelle olisi ollut varattuna kantajankin paikka, mutta harvempi työkaveri haluaa vaihtaa vapaan pääsiäislauantainsa.