Eilen tuli käytyä paikallisilla käsityömessuilla. Ensimmäistä kertaa olin paikalla ennen messujen aukeamista, siis minkään messujen. Porukkaa riitti jonoksi asti. Lankamyynnin kannalta messut olivat huonommat kuin viime vuonna mutta paremmat kuin toissa vuonna. Helmeilytarvikemyyjiä löytyi paljon ja samoin ruoka- ym. oheistavikemyyjiä. Yksi mielenkiintoisimmista osastoista oli Hollolan keskiaikaseura ry, jossa mm. tehtiin lautanauhaa ja annettiin oppia kinnasneulatekniikasta.

Aluksi kojujen välissä oli ihan mukava kulkea, mutta sitten väkimäärä lisääntyi niin paljon, että liikkuminen kävi tukalaksi. Joten ostin kotiin ne pakolliset metrilakut, täytin arvontalomakken ja poistuin.

Toisten suosituksesta ostin vähän lankaa:

Kauhavan Kangasaitan Silo villasilkkilankaa. Värivalikoima on hiukan rajoitettu, mutta tämä oli kuitenkin mieluista. Virkkukoukkusen osastolta ostin pari rintamerkkiä. Itselle 'Mie oon puikoissa' ja kaverille lahjaksi 'En ookkaa mikään normipirkko'. Ostokset pysyivät hyvin maltillisina ja syytä onkin em. auton korjauskustannuksilla.