Tämän kirjoituksen otsikko oli selvä alusta alkaen. Olen jotenkin niin ihastunut ylipitkiin yhdyssanoihin. Jos tätä lukee äidinkielen opettaja, toivon, ettei tällainen yhdyssanan käyttö aiheuta päänsärkyä.

Mutta asiaan. Nämä sukat eivät enää ehtineet sukkasatoon. Mutta onneksi ehtivät kuitenkin äidille syntymäpäiväksi. Kipuapusilkkivillasta voi lukea lisää täältä. Äidillä on pahaa jalkojen turvotusta ja nyt sukat joutuvat todelliseen testiin, jos vain saan äidin käyttämään niitä.

Ihan perussukat; varsi 2o2n ja normikantapää (tosin ei vahvistettu). Silmukoita aina 13/puikko ja puikot 3.0 mm. Nyt varmaan voin tehdä jotain muuta kuin sukkia välillä. Alkaa jo hiukan puuduttamaan pelkkä sukkien neulonta.

Töissä on aikamoista kiirettä ja blogikoiran hoito on pelkästään minun ja miehen kontolla, joten blogin päivitys on vähentynyt huomattavasti. Enkä lupaa, että tahti tästä varsinaisesti kiristyy loppuvuonna ja ihan alkuvuoden aikana. Mutta jos selviän ehjänä sekä henkisesti että fyysisesti tuonne maaliskuun loppuun, voin varmaan taas suunnata ajatukseni muuhun kuin töihin. Jospa sitten blogikin tästä piristyisi:)