Olen saanut tunnustuksia peräti kahdelta taholta. Kiitos Tuulias ja Tiitsa. Olen hirveän otettu.

                                                                           

                                                                           Käytiin viikonloppuna la-su -reissulla Tallinnassa. Testattiin uutta Vikingin paattia. Kuvassa vietän aikaa laivassa menomatkalla.

                                                

Matkan tarkoitus oli hiukan rentoutua rankan kesän ja alkusyksyn jälkeen. Kokeiltiin samalla uutta joulukuussa avattua hotellia: Nordic Hotel Forum. Se sijaitsee ihan Virua vastapäätä kauppakeskus Foorumin vieressä. Nuoriso ihastui hotelliin kovasti eikä meillä vanhuksillakaan ollut mitään sitä vastaan.

Tallinnasta etsittiin M:lle vanhojen tansseihin pukua, mutta tällä kertaa ei tärpännyt. Onko muuten kenelläkään tietoa esim. pääkaupunkiseudun liikkeistä, joista voisi puvun löytää kohtuuhintaan?


Ja Karnaluksissa en voinut käydä, koska laiva oli satamassa vasta klo 14.00 ja ko. kauppa menee kiinni lauantaisin jo kello 13.00. Liann Löngadissa sen sijaan pistäydyin, mutta pysyin kohtuudessa.

                                                

Kuten huomaatte, olen selvästi masokisti. Niin kuin ei yksi ongelmallinen Minttumaari riittäisi, minun pitää ostaa lisää vastaavanlaista lankaa, jotta saan jälleen kehiteltyä itselleni ikuisuusprojektin.

 

                               

 

                                  
Näillekin on suunnitelma, ihan varmasti on ;)
Kuvista puuttuu pari ostosta, koska niitä ei voi vielä julkaista:)