nimittäin juhliminen.

Perjantaiksi olin kutsunut pari ex-työkaveria kylään ja he olivat oikein perehtyneet lahjan hankintaan. Tässä on osa paketin sisällöstä.

1364209.jpg 

He olivat käyneet lankakuppa Heinissä lankaostoksilla. Valitseminen oli ollut kuulemma vaikeaa. Kukkakehikko on hankittu Vuorelmalta.   

Iltahan sitten venyikin rattoisasti seuraavan vuorokauden puolelle.

Vantaalainen ystäväni oli jo aikaisemmin varannut tämän viikonlopun ja oli ilmoittanut antavansa lahjaksi päivän seurassaan. Vaikka väsytti aika lailla lauantaiaamuna, piti vain hypätä junaan kohti Tikkurilaa. Päivään sisältyi kyllä muutakin kuin vain seurustelua. Suoraan junasta minut kuljetettiin intialaiseen päänhierontaan ja teemaa jatkettiin hoitamalla seuraavaksi hiuksia. Päässä on nyt kohotus ja uusi väri. Seuraavaksi pääsin syömään kauniisti katettuun pöytään ja tietysti jälkkäriksi oli kakkukahvit. Illalla oli kulttuurin vuoro ja Teatteri Takomon Ruma. Esitys oli mielenkiintoinen ja tunnelma intiimi pienessä teatterissa.

Vaikka tämä olisi ollut aivan riittävä lahja, sain vielä repullisen kaikkea tarpeellista, kuten 50 tikkaria, 50 lakua, silmälasien pitimen, jossa on 50 punaista helmeä yms. tavaraa koko reppu täynnä. Lisäksi siellä oli vielä tämä. 

1364212.jpg

1364213.jpg
 

Kotiin tulinkin sitten vasta sunnuntai-iltapäivänä.

Ko. ystävä täyttää samat vuodet ensi vuonna. Tuli vähän paineita lahjaidean keksimiseen. 

Huomenna saan ranteelle ensimmäistä kertaa fysioterapiaa. Se edelleen turvoksissa "terveeltä" puolelta ja äkkiliikkeet sattuvat.

Ja tähän sitten loppukevennys. Arvatkaa harmittaako.

1364215.jpg