Kiitos viime kirjoituksen kommenteista! Ne, jotka olivat kiinnostuneita lapasten muotoilusta, käykääs lukemassa kommentit. Siellä lahjan saaja itse kertoo, miksi ratsastajilla pitää olla pikkusormi erikseen. 

Nyt se on virallista. Eräs unelma, joka on kulkenut mukana varmaan kymmenen vuotta mutta jonka toteutumiseen ei jaksanut enää uskoa, toteutui sittenkin. Allekirjoitimme talon kauppakirjan tänään. Oma asuntomme (kosteusvauriosta huolimatta) meni kaupaksi viime perjantaina, joten olemme olleet  kodittomia muutaman päivän.  

Koko homma alkoi viime tammikuun viimeisenä viikonloppuna, kun kävimme esittelyssä. Pyysimme välittäjän meille samantien. Ensin yritetiin vaihtoa, mutta meidän asuntomme ei oikein vastannut talon omistajien tarpeita. Sitten tämä asunto meni yleiseen myyntiin. Tässä ehti olla 3 yleisnäyttöä ja 1 yksityisesittely. Viimeisestä yleisnäytöstä löytyi vihdoin  ostaja. Kyllähän ne näytöt muuten sujuivat, mutta se jatkuva siivoaminen aiheutti aikamoista stressiä. 

Vaikka oma lupa on tosi lähellä, 4 hengen talouden pakkaaminen laatikoihin on aika tuskaista puuhaa. Muutto nimittäin alkaa näillä näkymin 24.4.

Täältähän me lähdetään:

Tosin luumupuuta tulee ikävä...