Pahimmat uudenvuoden paukuttelut ovat onnellisesti ohi. Blogikoirakin uskaltautui miehen kanssa pienelle lenkille, mutta kokemuksesta tiedetään, että vie aikansa, että rohkeus palautuu. Siihen ei kyllä auta yhtään, että pommit paukkuvat vielä laillisen ajan jälkeenkin. Eilen illalla blogikoira näytti tältä:

 

2193959.jpg 


Blogikoira on iän myötä hiukan rauhoittunut. Vaikka se pelkää selvästi, se ei vaikuta saavan sydänkohtausta eikä läähätä enää lainkaan.

 

Uutta vuotta meillä olivat vastaanottamassa ystäväni ja hänen vanhempi poikansa. Iltaa vietettiin rauhallisesti nakkeja ja perunasalaattia syöden ja vuoden vaihtuessa juotiin kuohuviinit. Mies ja nuoriso kävivät paukuttelemassa puoli kahdentoista aikoihin. Meillä ei paukkuja pahemmin ollutkaan; vierailla oli muutama.

 

En nyt rupea tekemään yhteenvetoa viime vuodesta. Tavallaan tein sen silloin, kun blogi täytti vuoden syyskuussa. Oikeastaan minua hiukan pelottaa tämä vuosi, koska takana on kaksi aika rajua vuotta. Ja vanhan sanalaskun mukaan ’ei kahta kolmannetta’.