Kun nyt kerran koti pistetään pahvilaatikoihin, laittelin myös lankani laatikkoon ystävän avustuksella. Siis laatikkoon menivät ainoastaan ne langat, jotka eivät olleet jo valmiiksi muovilaatikossa. Ennen urakkaa käskin kaveria olla kommentoimatta, mutta ilmeestä näki kauhistuksen. Eikä hän edes tiennyt, että lankoja oli jo valmiiksi pakattuna:D

Joka tapauksessa löysin lankojen seasta unohtununeet idenan Bamboo -kerät. Ne oli hankittu jo ennen blogiaikaa. Langan koostumus on 70% bambua ja 30% puuvillaa. Ja sehän käy kuin nenä päähän sytomyssyihin. Ainoa ongelma oli langan paksuus, mutta Persikkavaahto käy mallina myös paksummalle langalle. 

Lanka on tosi ihanan tuntuista, mutta sirä on inhottava neuloa halkeilevaisuuden vuoksi. Sisulla tuli nämä tehtyä ja lankaa jäi vielä. Löysin toisenkin hyödynnettävän mallin, mutta esittelen ne joskus myöhemmin. 

Persikkavaahdossa olen tehnyt resorin 4,0:n puikoilla ja reikäosan 5,0:n puikoilla, mutta ylhäällä oikealla unohdin vaihtaa puikot ja posotin nelosen puikoilla loppuun asti. Siksi se on pienempi kuin pari muuta. 

Ja nyt jälleen pakkailemaan.