Kiitokset possukannustuksesta! Rohkaistuin sen verran, että nyt on possu rusetti kaulassa kera tiskirätin ja parin muun pikkulahjuksen kanssa sellofaanissa. Varsinainen lahjahan on kylpyläviikonloppu Tampereella M:n ja minun seurassa.

Mutta ennen kylpemistä juhlitaan. Tosin lähden jo tänä iltana junalla Vantaalle ja heti huomenaamusta osallistun juhlien valmisteluun. Muu perhe saapuu paketin kanssa vasta illalla juhlimaan. Kotona olemme varmaan vasta sunnuntain puolella. 

Muuten täkäläinen hiihtolomaviikko on sujunut yllätys, yllätys - hiihtäessä. Talvilomaahan minulla ei töistä ole, koska en ole sitä vielä ansainnut. Mutta valoisat illat mahdollistavat hiihtämisen järven jäällä ihan kuuteen asti. Blogikoiran kuntokin on noussut suksien vieressä hölkätessä. Ja todella isoksi yllätyksekseni olen todennut pitäväni hiihtämisestä ainakin jäällä. Tasaisella jäällä ei ole mäkiä, joiden alaslaskeminen pelottaisi tai joiden ylöskipuaminen sattuisi polveen.

 

Blogikoira poseeraa jääseinämän edessä hiihtoreissulla.

Oikein mukavaa viikonloppua teille kaikille! Ja käykäähän lukemassa tämä linkki. Eipähän  tarvitse huolehtia päänupin kestävyydestä eläkkeellä (jos nyt sitä joskus edes saa).