Taas on aikaa kulunut ja kevät on täällä, jippii!!! Vaikka kevät on ihanaa, olen näin vanhemmiten huomannut pitäväni myös syksystä ja jopa talvesta. Kesää ei tarvitse edes mainita, koska silloin on kesäloma:)

J oli täällä viikon pääsiäislomalla, mutta palasi jo viime maanantaina Manseen, koska opiskelut painavat päälle. Aivan yksin hänen ei siellä tarvitse pääsiäsitä viettää, koska kämppis kutsui hänet pääsiäispyhiksi kotiinsa. Ehdottelimme kovasti, että hän ottaisi mukaan tuokkosen mämmiä tuliaisiksi, mutta jostain syystä hän ei halunnut;)

M viettää pääsiäistä edelleen Uudessa-Seelannissa. Viime viikolla hän hyppäsi 134m korkean benji-hypyn ja maailman korkeimman canyon swingin. Mietin miten ns. omena on pudonnut noin kauaksi puusta, mutta sitten muistin, etten minäkään nuorempana pelännyt korkeita paikkoja. Korkeanpaikankammo on kehittynyt vasta iän ja ehkä järjen karttuessa. Uudessa-Seelannissa oli toinenkin maanjäristys, mutta se oli merellä eikä tsunamiakaan tullut, vaikka varoitus annettiin. M oli onnekseen jälleen eri saarella.

Pääsiäisen olemme miehen kanssa olleet aivan kahdestaan. Pitkäperjantaina kävimme äitiä katsomassa. Eilen taas ajelimme pääkaupunkiseudulla - autokaupoissa. Miehellä on selkeä autokuume, mutta itse asiassa minä löysin reissulta unelma-auton, jonka mies saa ostaa minulle heti lottovoiton jälkeen. Sen kyseisen auton konepellillä istuu kissa:) Kävimme kyllä Ikeassakin, mutta saalis oli pari laatikkoa ja yksi valokuvakehys sekä syödyt sienikääryleet. En vain osaa hakea siitä kaupasta yhtään mitään.

Niin ja käsityöt, hmm. Yksi työ on kesken ja esittelen sen täällä, jos siitä tulee hyvä ja lanka riittää; muuten se saa jäädä unholaan.

Koska juon vain teetä, mies päätti ilahduttaa minua teekupilla:

Oikein mukavaa pääsiäisen jatkoa kaikille!