Mitään ei ole valmistunut. Sukkia olen tehnyt tummansinisestä Sisusta ja väri on melkein yhtä paha kuin musta. Sukat on tarkoitus lahjoittaa miehen veljelle ja kokeilen sukkia aina miehen jalkaan. Valitettavasti vain kokeiluvaiheessa 2,5mm bambupuikkoni napsahti poikki ja nyt on sitten neulottu puolikkaalla puikolla. Kokemus sinänsä.

 

Perjantaina sain ilmoituksen, että tilaamani Big Ball Funny on tullut lankakauppaan. Tänään onkin neuletapaaminen, joten saan sen samalla. Jos saan nopeasti pari kaulahuivia aikaiseksi, ovat itse tehdyt joululahjat hyvällä mallilla. Muista ei sitten kannata puhuakaan.

 

Jouluvalmistelut ovat muutenkin aika vaiheessa. Pipareita leivottiin viikonloppuna ja torttuja. Tortut on syöty ja piparit saavat luvan riittää jouluun ja uuteen vuoteen saakka. Koska meille tuli synttärivieraita sunnuntaina, en ehtinyt paistaa kuin yhden pellillisen torttuja. Taikinalevyistä jäi yli kaksi torttua, jotka ajattelin paistaa myöhemmin. Näin teinkin, mutta samalla unohdin ne uuniin. Tunnin kuluttua mies kysyi keittiössä käytyään rauhallisesti, kenelle ne mustat joulutortut on tarkoitettu. Harmi, ettei tullut otettua kuvaa. Eipä torttuja luumuhillosta erottanut:D

   

Jouluruuista porkkanalaatikko on ainut, jonka teen itse. M:llä on kananmuna-allergia ja porkkanalaatikko on herkkua. Kaupan valmiissa laatikoissa on kananmunaa, joten etsin aikoinaan ohjeen, jossa ei sitä ollut. Ja siitä tuli hyvää!

 

Mutta joulukortit on kirjoitettu! Eilen miehen kanssa tehtiin homma urakalla loppuun. Yhdestä jäi uupumaan postimerkki ja pari korttia pitää ostaa lisää, mutta muuten homma on hoidettu :)

 

Laitan tähän vielä taidekuvan parin viikon takaa. Tosin otos on taas kännykameralla otettu.

 

                                     2130399.jpg

 

Ja nyt kiireesti neuletapaamiseen!