Eilen lähdettiin käymään Ylämaalla miehen tädin luona. Siellä oli mukava käydä kuten aina. Ylämaalta ajeltiin Imatralle katsomaan koskinäytöstä. M tutki innokkaana mahdollisuutta ylittää koski vaijerilla pää alaspäin, mutta katsoi kuitenkin hinnan sen verran kovaksi, ettei halunnut maksaa. Sen sijaan otimme jäätelötötteröt:)

Mukavan päivän päätteeksi huomasimme kotona, että ulkona seisoneeseen autoon oli ilmestynyt pari pientä selvää lommoa ja useita painautumia. Pahuksen raekuuro oli pahoinpidellyt autoparkaa. Sikäli inhottava juttu, että olisimme ajaneet auton talliin, jos olisimme tienneet ukkosmyrkyn uhkaavan. Eikä siinä kaikki: sisälle päästyämme huomasimme, ettei TV löytänyt kanavia. Eikä niitä ole löytynyt vielä tähän mennessäkään. Asentaja tulee huomenna katsomaan 12 - 15. Saa nähdä, tuleeko lähempänä puoltapäivää vai myöhään iltapäivällä. Missään ei kuulemma ole vikaa, joten epäilevät meidän laitteidemme olevan rikki!

Käsitöissäkään ei suju yhtään sen paremmin. Virkkasin itselleni kesähatun, mutta siitä tuli aivan kauhea ainakin minun päähäni. Ohje on jostain pirkan tai yhteishyvän sivuilta. En nyt jaksa nousta katsomaan mistä. Kuvassa hattua esittelee jälleen Söpö.

Söpöllä tämä näyttää vain söpöltä, mutta kun minä laitan sen päähäni, se näyttää märältä rätiltä. Jos en keksi äkkiä jotakin, hattu päätyy keräykseen. Jos joku välttämättä haluaa samanlaisen, lupaan pyydettäessä etsiä ohjeen linkin.

Huomista asentajaa odotellessa...