Käsityöt eivät ole edelleenkään edistyneet pätkän vertaa. Yhtä Kamena –vyyhtiä olen yrittänyt keriä varmaan kolmena iltana, mutta vyyhti on ollut sellaisessa sotkussa, että lanka on katkennut ainakin kolme kertaa. Tahtoo vyyhdinpuut ja kerijälaitteen! Onneksi lanka ei kuitenkaan ole mustaa :-)

M:n uusi huone näyttää nykyään tältä: 

Kaikki vanhat huonekalut on myyty huuto.netissä. M:n kalusteita majailee nykyään Lahden lisäksi myös Jyväskylässä ja Joensuussa. Ongelmana vaan on, että uusien huonekalujen hankinnassa eivät kohtaa M:n maku ja meidän rahavarat :-) Sänky, 120cm runkopatja jalkoineen, ostettiin poismuuttavilta naapureilta 20€:llä. Lupasin M:lle siihen uuden sijauspatjan, koska nykyisessä oli hiukan tahroja. Patjanpäällinen ei mahdu meidän pesukoneeseen ja sen pesettäminen pesulassa maksaa varmasti yhtä paljon kuin uusi petari. Runkopatjan jalat olivat vääränväriset, joten M petsasi ne itse paremmiksi. 

Tällä hetkellä ensimmäinen hankinta olisi vaatekaappi. Sen pitäisi olla musta tai tummanruskea tai kiinalainen tai muuten vaan erikoinen. Sen pitäisi myös olla kohtuuhintainen (minun ja miehen huomautus). Ja sinne pitäisi mahtua teinitytön vaatteet & liinavaatteet, joten siinä pitää olla myös leveyttä, jotta siihen saadaan sekä tanko että hyllyjä. Olisiko kellään tiedossa tällaista kaappia?