Joten edelleen teen vain pieniä töitä. Nyt olen aivan ihastunut neulatyynyihin tai oikeastaan niiden virkkaukseen. Ohjeen löysin Kauhavan Kangas-Aitan sivuilta.  Nyt näitä on valmiina kaksi ruusunpunaista ja yksi oranssi.

 

Ruusunpunaiset on tehty Kotiväestä ja oranssista on vyöte hävinnyt. Kokku oli 2,0mm.

Viime sunnuntaina M, mies ja blogikoira päättivät lähteä eräretkelle lapsuudenkodin maisemiin. Retki alkoi hyvin ja kaikki olivat hyvällä tuulella. Noin kilometrin päässä oli liejuinen oja. Ensimmäisenä kulkenut mies hyppäsi yli vaivatta. M:llä oli jalassaan liian suuret kumisaappaat, jotka jäivät kiinni liejuun ja koko tyttö kaatui selälleen ojaan. Viimeisenä hypännyt blogikoirakin jäi takajaloistaan kiinni ja ryvettyi puoliksi. Ojasta nousun jälkeen M ja blogikoira näyttivät tältä.

Siinä vaiheessa piti koko porukan kääntyä takaisin. Onneksi olivat vaihtovaatteet mukana ja pääsivät jatkamaan retkeä toisesta paikasta. Kolmisen tuntia he vaelsivat. M:n saldo reissulta oli 13 hirvikärpästä; miehen vain viisi. Blogikoirasta ne eivät kauheasti välittäneet. Muuten retki oli oikein onnistunut ja he suunnittelevat jo uutta retkeä kevääksi - ilman hirvikärpäsiä.