Onpahan taas aika hurahtanut. Menneet ovat niin vappu kuin äitienpäiväkin. Vappuaattona käytiin miehen kanssa ulkona syömässä ja äitienpäivänä omaa äitiä katsomassa. Eipä siinä sen kummempaa.

Mutta nyt minulla on L O M A. Koska kevät on ollut aika rankka, työnantaja antoi meille viikon loman ja ajankohdan sai valita. Että osuikin valinta nappiin:)

Miehellä oli eilen vapaapäivä ja koska pääsiäisenä kävimme tutustumassa autokauppoihin, minun lomallani käytiin sitten tutustumassa lankakauppaan. Mukaan otettiin myös blogikoira, vaikka sää olikin aika helteinen. Matka sujui mukavasti auton ulkolämpömittaria tutkaillen. Lähtölämpö oli 18 astetta ja Saloon saapuessa läpö oli noussut jo 24:ään asteeseen. Palatessa mittari näytti jo 26. astetta.

Susulle vierailu oli täydellinen yllätys, kosken ollut varoittanut lainkaan etukäteen. Joten yllätin hänet - virkkaamasta:D Mies ja blogikoira tulivat sitten luvan saatuaan vähän myöhemmin. Tai siis blogikoira sai luvan, mies olisi ilmeisesti päässyt sisään joka tapauksessa:) Harmitti myöhemmin, koska blogikoirasta lankakaupassa ei tullut otettua yhtään kuvaa.

Siinä sitten turistiin pari tuntia. Asiakkaita ja tuttuja kävi tasaiseen tahtiin. Tapasin melkein myös Marin ja Minnan. Mutta ensimmäinen ehti hurauttaa pihasta pois ennen kuin Susu ehti hätiin ja toinen tuli paikalle sen verran myöhään, että olimme jo kotimatkalla. Ehkä toisen kerran sitten.

Kosken ole käynyt lankakaupassa marraskuun jälkeen, tuli vähän osteltua:

Kipuapua, tietysti, nyt sitä oli myös harmaana. Siitä tulee äidille toiset sukat. Regiaa piti ostaa sukkiin sekä minulle että miehelle. Ja pitihän miehelle ostaa toinenkin sukkalanka vähän niin kuin kuskipalkkana. Fritidsgarnista tulee joululahja tai sitten ei. Sen näkee myöhemmin.

Lisäksi Susulla oli myynnissä kaikkea ihanaa pientä:

 

Nuo villaneulat ovat kerrassaan herkullisen väriset.

Paluumatkalla pysähdyimme Somerolla ja etsimme ruokapaikkaa, jonka edessä olisi varjoisa parkkipaikka blogikoiraa ajatellen. Säkällä osuimme tänne. Pääsimme ulos syömään ja parasta oli, että blogikoira sai tulla seuraamme ja hänelle tarjottiin vielä vedetkin talon puolesta. Ruoka oli hyvää eikä laadussa sen paremmin kuin palvelussakaan ollut valittamista. Suosittelen!