Minulle on oikein onnenpotku, että miehen veli sattuu asumaan Tampereella. Perhe ei koskaan pahemmin vastustele, kun ehdotan Tampereelle lähtöä. Joten minä saan kyydin messuille ja perhe viettää sillä aikaa laatuaikaa kummitytön ja muun porukan seurassa. Voisin toki ajaa sinne itsekin, mutta minulla on paha hämäräsokeus, joka haittaa sekä hämärässä että pimeässä ajamista.

Tällä kertaa meillä oli mukava vieras kyydissä eli Tupuna otettiin mukaan matkan varrelta ja me sitten kiertelimmekin koko messujen ajan yhdessä. Olimme sopineet Tupunan kanssa tapaavamme Seijasiskon messuilla ja mikä sen sopivampi paikka tavata kuin neulekahvila. Seijasisko toi meille tuliaisia.

  

Pipityyny testataan heti, kun niska taas kerran jumiutuu.

Samaan paikkaan sovin treffit vielä Susunkin kanssa. Meillä oli tosi mukavaa ja vielä kaiken lisäksi meillä oli loistavat paikat katsella muotinäytös. Kiitos teille kaikille; tahtoo tavata uudelleenkin.

Ostosten suhteen olin aika maltillinen. Siihen varmaan vaikutti, että Lahden messuista oli vain pari viikkoa aikaa.

Urheilusukkalankaa, bambulankaa (ei uskoisi, että rullassa on noin 900 metriä), heijastinlankaa, hakaneuloja, mitta ja askartelutarroja. Ostin kiinalaiset merkit M:lle tuliaiseksi, mutta kun arkkeja sai 6 kpl 5€:llä, niin pitihän niitä sitten ottaa:)

Intsulta olen saanut tunnustusta. Tuntuu todella mukavalta:)

                                    

Voi, että se jakaminen on aina niin vaikeata, mutta laitetaan nyt sitten eteenpäin

Susulle

Evalle

Tarjalle

Letulle

Annikalle