Viime aikoina blogi on jäänyt aivan hunningolle. Mutta eipä ole ollut paljon kerrottavaakaan.

Joulu sujui äänekkäästi. Kummityttö ja pikkusiskonsa pitivät desibeleistä huolta:) Meillä kävi myös joulupukki muutaman vuoden tauon jälkeen. J oli kotona ja M:n kanssa juteltiin skypen kautta jouluaattona. Aika hassua, että siellä oli noin +30 astetta, kun taas me veimme haudoille kynttilöitä -30:ssä asteessa.

Itse tehdyt joululahjat jäivät tänä(kin) jouluna vähäisiksi. Ystäväni sai huivin ja hevisiilit ja kummityttö punasiilit. Kummitytön palmikkotakki ei tietenkään valmistunut ajoissa, mutta hän saa sen loppiaisena. Silloin vietetään pikkusiskon 1-vuotissynttäreitä. Takki siis valmistui tänään. Tai oikeastaan se valmistui jo pari päivää sitten, mutta napit sain ommeltua vasta tänään. Takin valmistuminen kesti kuukauden. Ainahan olen tiennyt , että olen hidas, mutta että näin hidas...

Tässä kuitenkin takki valmiina:

 

Malli on Suuresta Käsityölehdestä (3/2010), lankana on Sandnes Smart ja vaa'an mukaan sitä kului 475g. Lankaa ostin 450g, joten jouduin ostamaan yhden kerän lisää eikä värjäyserä tietenkään ollut sama. Väri vaihtuu toisen hihan yläosassa, mutta kuvassa hiha on armeliaasti rypyssä, joten värin vaihtuminen ei näy niin selvästi.

Tämä olikin tämän vuoden viimeinen valmistunut työ. Ensi vuonna uudet työt:)

OIKEIN ONNELLISTA VUOTTA 2011 KAIKILLE LUKIJOILLE!