Kyllä juhliminen on rankkaa. Perjantaina olin puoli kymmenen maissa illalla Vantaalla, nukkumaan pääsin 1,5 tuntia myöhemmin. Koko yö tuli heräiltyä vieraassa paikassa ja aamulla ylös kuudelta. Heti ylösnoustua koko lihasvoima käyttöön ja kantamaan ruoka- yms. laatikoita 3. autoon ja sitten purkamaan autot juhlapaikalla. Paikan päällä katoin seisovaa pöytää, kahvipöytää, leikkasin leipää, kakkuja ja sekoitin salaattia.

Sitten takaisin juhlakalun kotiin, suihkuun ja kaunistautumaan (eipä se tosin paljon auttanut). Matkalla oli lähellä kolarikin, huh. Ja ei muuta kuin takaisin juhlimaan ja paikan päällä ilmeni, että palkatut tarjoilijat olivat eksyneet ja myöhästyisivät. Joten sitten pitikin äkkiä ladata kahvinkeittimiä yms. Vieraiden saapuessa vastuullani oli lahjapöytä, joka tarkoitti sitä, että lahja- ja korttiparit piti pysyä yhdessä. Tämän jälkeen ehtikin vähän juhlia ja perhekin oli jo löytänyt paikalle. Kotona oltiin noin puoli kahden aikaan sunnuntaina. Että tulipahan juhlittua. Eilen ei oikein väsymykseltä jaksanut kuin - hiihtää:D Tänään on jo huomattavasti parempi olo.

Juhlapaikka oli tämä. Ja hassu sattuma on, että olen opiskeluaikoina asunut sieltä noin kilometrin päässä. Pääkaupunkiseudulla kun ollaan, ovat seudutkin muuttuneet melkoisesti.