Kun nyt kerran pääsin alkuun siililapasissa, tein vielä toisetkin. Nämä menevät lahjaksi kummitytölle, mutta taisivat tulla reilunpuoleiset:)

 

Lankana näissä on Tango fanin lisäksi Woolia. Ja puikot ovat edelleen kolmoset. Näiden jälkeen en taida tehdä lisää siilejä (paitsi ehkä M:lle ensi vuonna). Tälläkin hetkellä huusholli lainehtii fanista irronneita langanpätkiä. Imuri kyllä nököttää käyttövalmiina keittiössä, mutta mies ei ehdi töissä käymisen ja blogikoiran ulkoilluttamisen lisäksi imuroida ja minulle imurin käyttö on tällä hetkellä aika ylivoimaista. Laitanpa tähän kuvan uusista parhaista kavereistani.

 

Kepit ovatkin aivan tuliterät. Ne ovat tietysti lainassa terveyskeskuksesta; omaksi ostaminen ei toivottavasti ole vielä ajankohtaista.

Eilen sain röntgenin ja ultraäänen jälkeen diagnoosin. Polven takaa/sivussa kulkeva jänne, jonka nimeä en enää muista, oli paksuuntunut samoin pohjelihaksen yläosa, johon jänne kiinnittyy. Sama tarkoittaa suomeksi rasitusvammaa. Lääkkeeksi tähän vaivaan tarjotaan lepoa (=kepit), tulehduskipulääkettä (muuta kuin buranaa) ja kylmää (pussi 3 kertaa päivässä). Töihin pitäisi mennä maanantaina kera kavereiden. MUTTA lähdin eilen miehen mukaan kauppaan ja otin vain toisen kavereista mukaan. Ja kuinka ollakaan kaupan liukkaalla lattialla asetin ilmeisesti kepin väärään kulmaan. Tästä suivaantuneena keppi luisui alta pois ja varasin ilmeisesti koko painollani (jota on reippaasti) kipeän jalan päälle. Ei ole aikoihin sattunut niin paljon. Polvi tietysti kipeytyi uudelleen. Kun aikaisemmin en voinut astua sille kunnolla, niin nyt en voi edes istua pitkiä aikoja. Saa nähdä, miten töihin menon kanssa käy.