Viikonloppu mennä sujahti ohi tosi nopeasti. Perjantaina oli työpaikalla puolipakollinen iltajuttu. Lauantaina oltiin jo perinteeksi muodostuneilla matkamessuilla. Ja sunnuntaina J lähti jälleen Manchesteriin.

Matkamessuilta ei oikeastaan tarttunut mitään konkreettista mukaan (paitsi pari julistetta). Matkanjärjestäjien matkahoukutukset eivät olleet mitään maatakaatavia; ainoastaan lentotarjoukset olivat varteenotettavia. Parhaat osastot olivat oikeastaan laivayhtiöillä. Tallink-Siljalla esiintyivät mm. Scandinavian Hunks -pojat. Ilmeisesti ikää on kuitenkin tullut liikaa, koska esityksensä lähinnä vain huvitti.

Sunnuntai tuntui J:n lähdön vuoksi aika kurjalta. Varsinkin, kun flunssa oli verottanut osan J:n loma-aikaa, ja hän itsekin olisi halunnut vielä levätä kotona jonkin aikaa. On se kumma, kun lähtemiseen ei ikinä totu. Valitettavasti J:n vakituisessa työpaikassa olivat YT-neuvottelut meneillään eikä luultavasti kesätyötä sieltä tipu. Toisesta maasta on myös hankala hankkia uutta kesäpaikkaa. Olisiko kenelläkään tiedossa yritystä, joka vielä ottaisi kesätyöntekijöitä?

Käsityöt ovat joko salaisia tai kesken. Ei niistä sen enempää.

Kuvaton postaus on tylsä, joten laitetaan tähän blogikoira tunnelmoimaan Vesijärven rantaan joulun jälkeisenä viikonloppuna.