Vuosi sitten tein M:lle baskerin, josta jäi lankaa jäljelle. Päätin jo silloin, että joutessani teen loppulangoista sormikkaat. Harmaasta sormikkaat valmistuivatkin. Ne menivät heti käyttöön ja kuvakin on otettu jo viikon käytön jälkeen ja siitä näkyy, että Lanett on jonkin verran hankaantunut. Sormikkaissa suurin toive oli, etteivät ne saa kutittaa. Siksi valitsin Lanetin.

Ajattelin saman tien tehdä punaisesta myös vaihtosormikaat. Mutta en sitten muistanut, että jostain syystä baskeriin kului punaista enemmän kuin harmaata. Seuraus oli, että lanka loppui kesken.

Joten jos jollakulla lukijalla olisi nurkissa sen verran punaista Lanettia, että saisin siitä vielä peukalot ja 2,5 sormea, olisin todella kiitollinen. Uutta kerää en viitsisi ostaa, kun tarkoitus olisi päästä vanhoistakin eroon.  

J palasi tänään Pietariin. Hän on ollut syyslomalla kotona perjantaista lähtien. Seuraavan kerran tapaammekin vasta jouluna. Venäjällähän ei tunnetusti vietetä joulua ja aikaisemmin joululomaakaan ei ole ollut jouluna lainkaan. Siitä on ollut sen verran nurinaa, että joululoma alkaa 23.12. Onneksi!