Kyse on siis Suomen Leijonista. Olipa upea peli eilen illalla! Koko peli piti katsoa loppuun saakka ja jälkipelit myös. Tänä aamuna oli vain vaikeaa lähteä töihin (ja vielä loman jälkeen). Työpäivä meni enemmän ja vähemmän unessa. Töissä tosin ostettiin Leijonien kunniaksi kakku ja syötiin se kahvin/teen kanssa.

Loma sujui sosiaalisia suhteita hoitaessa. Susun luona käynnistä on oma postaus. Keskiviikkona kävin parin kaverin kanssa pizzalla ja viikonlopuksi sain hyvän ystäväni Kuopiosta kylään. Tuliaisiksi sain itsetehdyn käyttöesineen ja Virkkukoukkusen kortin, josta unohdin ottaa kuvan.

Nyt pysyvät lankakerät neuloessa paikallaan:)

Mutta jotain isompaa on valmistunut. Minähän tulen aina jälkijunassa. Tätä on neulottu jo useampi vuosi sitten, mutta minä ehdin vasta nyt mukaan.

February Lady Sweater on nyt valmis. Lankana minulla oli Annelta ostettu pussilanka Samos. Ohjeesta poiketen tein täyspitkät hihat, koska lankaa tuntui riittävän, mutta voi niitä pääteltäviä langanpäitä! Nappeja sain menemään 4 kappaletta ohjeen kolmen sijaan. Samosta tähän kului 840g, joten sainpahan lankavarastoa vähennettyä. Niin ja puikot olivat 4,5 mm sekä 80 cm:n pyöröt ja sukkapuikot.

Ja kuva vielä takaa:

Tähän olen tösi tyytyväinen, muitta aikaa se vei. Nyt voisi vaikka tehdä - sukkia, hyvin pieniä sukkia:D