Blogimiehellä ja työkavereillaan on kiertävät lomat, joten kun viime vuonna hänellä oli viimeinen lomavuoro, tänä vuonna vuoro onkin sitten ensimmäinen. Viikko on jo lomailtu, mies kesälomalla ja minä talvilomalla:D Minun kesälomani alkaa  sitten ensi maanantaina. Viikon aikana on lähinnä tehty "metsätöitä" kotikotona. Valitettavasti vain ne jäivät lähinnä miehen kontolle, koska minulta jymähti selkä heti loman aluksi sunnuntaina. Vieläkin selkä kiukuttelee aika ajoin, mutta toivottavasti parempaan päin ollaan menossa.

Tänään käytiin heittämässä talviturkit miehen kanssa. M oli myös mukana, mutta hän on jo uiskennellut aikaisemmin. Blogikoira katsoi parhaaksi katsella ja haistella rannalla. Täytyy tunnustaa, että vesi oli karmaisevan kylmää. Hrrr! Huomenna on luvattu hellettä; saa nähdä, uskaltaako veteen toistamiseen.

Käsitöissä ei ole valmistunut kuin yksi lahjasetti heinäkuun päivänsankarille. Näitä on nähty blogissa jo muutamat, mutta kun kerran kuvat on otettu, laitetaan ne myös tänne.

Sekä kahvi- että ruokaliinoille pussukat:

Ja nessuille myös:

Tintti on edelleen hengissä ja hautomispuuhissa ja myös kissa päivystää - valitettavasti. Harmi sikäli, koska pidän kissoista, mutta nyt ei oikein kannata hieroa tuttavuutta, jos haluaa tintinpoikasten selviävän.