Pitää treenata näppiksen käyttöä yhdellä kädellä huomista työpäivää varten. Jos olisin ollut vanhassa paikassa, olisin varmaan sanonut suoraan, että tarvitsen enemmän sairaslomaa. Mutta täytyy nyt ainakin käydä kääntymässä, että näkevät käden olevan kipsissä ja kipeä. Ensimmäinen kontrolliröntgen on tiistaina ja siitä parin päivän päästä siitä lääkäri. Toivottavasti kaikki on kunnossa ja joudun pitämään kipsiä vain sen viisi viikkoa. Ilmeisesti, jos olisin tehnyt raskaampaa työtä kuin toimistotyötä, olisi sairasloma pidempi.

Kotona mies ja M ovat hoitaneet lähes kaiken. Teen, mitä yhdellä kädellä pystyn esim. tiskikoneen tyhjennys ja täyttö, pölyjen pyyhintä ja imurointi sujuvat. Mutta en saa vaatteiden nappeja kiinni enkä korkkeja auki. Kirjan lukeminen on myös hankalaa, koska voi toisella kädellä pitää kiinni karkailevia sivuja enkä voi NEULOA.

Tänään miehen kanssa asenneltiin eilen ostettua digiboxia. Kuulumme kaapeliTV -verkkoon, joten emme ole pitäneet kiirettä. Asennus olisi muuten sujunut jouhevasti, mutta ohjeissa ollut virhe hidastutti. Laitteessa on kaksi scartliitin paikkaa ja laitoimme ohjeiden mukaan telkkariin tulevan johdon ylimmäiseen. Tuloksena oli no signal. Puolen tunnin eri vaihtoehtojen kokeilun jälkeen vaihdoimme scartin paikkaa ja johan rupesi toimimaan. Jihuu, olemme digiajassa.   

Ja se 5000 alkaa lähestyä, arvontahan löytyy täältä.