Kiitos myötätunnosta lörpöttelyyni:) Olen kyllä edelleen häpeissäni, mutta muut asiat ovat ajaneet häpeäntunteen edelle.
 
Päätin sitten tehdä kummitytölle toisetkin lapaset ja mallina tuttu Aili. Lankana on käytetty valkoista ja vuosikerta kanervanväristä Nallea. Puikkoina olivat lempipuikkoni 2,75 mm knit picksit. Lapaset ovat kyllä aivan suorat, vaikka tuossa näyttävätkin olevan kierossa.

  

Miehen veljelle tekeillä olleet tummansiniset sukat päätin purkaa, koska en sittenkään tykännyt mallista. Jos jollain on ehdotuksia hyvään malliin tummansinisestä Sisu-langasta, otan niitä mielelläni vastaan:)

Eilen olimme täällä samassa kaupungissa asuvan serkkuni luona syömässä riisipuuroa. Serkkuni on minua lähes 30 vuotta vanhempi, mutta asuu edelleen omassa asunnossaan, ajaa autolla ja on muutenkin hyvässä kunnossa. Puuro oli todella hyvää ja tarjoilut muutenkin ylenpalttiset. Myös blogikoira pääsi kyläilemään:)

Sitten tapahtumaan, joka varjosti koko viikonloppua. Hyvän ystäväni pojalla (19v) todettiin eilen MS-tauti. Sen perheen joulu meni todella pilalle. Viikonlopun he ovat juosseet silmäklinikalla ensin tutkimuksissa sitten hoidattamassa. Kortisonipiikkien ottaminen jatkuu vielä pari päivää. Jatkosta en osaa sanoa. Perheen toisella lapsella (22v) todettiin jo lapsena MPD-oireyhtymä ja äitinsä hoitaa edelleen hänen asioitaan, vaikka poika pystyykin asumaan tuetusti omillaan. En ymmärrä, miten ystäväni eilen pystyi hoitamaan kaikki tarvittavat asiat. Kai se suomalaisten naisten ikiaikainen vahvuus löytyy jokaisesta tarvittaessa. Kumpa pystyisin jotenkin auttamaan.