Kiitos paranemistoivotuksista! Taudin pahin vaihe (kai) alkaa olla ohitettu. Kävin M:n mukana lääkärissä ja hän suostui kuuntelemaan minunkin keuhkoni samaan hintaan. Samalla saatiin myös kunnon yskänlääkettä, jonka reseptikin jätettiin apteekkiin.

Kiitos myös pääsiäistoivotuksista! Itse en jaksanut käydä kaikkia suosikkiblogeja läpi toivottaakseni, joten tällä kertaa vain yhteistoivotus.

Lähdimme koko perhe pitkäperjantaina laivalle ja Tukholman risteilylle. Sekä M että minä erehdyimme ottamaan em. yskänlääkettä ennen lähtöä ja olimme molemmat kuin huumeessa. Autossa ei pysytty hereillä millään ja jäsenet tuntuivat raskailta. Tämä opetti sen verran, ettemme ottaneet lääkettä kuin vain yötä vasten. Sen verran tauti oli verottanut voimia, että menimme ajoissa nukkumaan molempina öinä. Tukholmassa oli lauantaina täysi kesä: porukkaa kulki shortseissa ja T-paidoissa ja lämpöä oli ainakin 18 astetta. Vaikka olikin lankalauantai, en etsinyt lankakauppoja. Miehen kanssa käveltiin ilman päämäärää ja käytiin sitten nuorison kanssa kahvilla. Ainoastaan tällainen hankinta tehtiin:

 

3441156119_fa5fe7a71e.jpg

Sammakko näytti niin veikeältä, että se oli pakko hankkia pihaa koristamaan.

Ja SNY kyselit muumeista. Piti ihan miettiä, onko minulla lempihahmoa ja tulin siihen tuloksen, että se on - muumimamma. Tosin ruoanlaittotaitomme eroavat suuresti, mutta vyötärönympärys meillä taitaa olla samoissa lukemissa;)