Edit: Korjasin kirjoitusvirheitä


Viikonloppu alkaa olla lopuillaan ja viimeinen täysi, kipsillinen viikko on alkamassa; siis ainakin toivottavasti viimeinen kipsillinen viikko. Tiedän kyllä, ettei käsi ole toimintakunnossa kipsin poiston jälkeen, mutta saa sen ainakin pestä ja voi ruveta käyttämään normaaleja vaatteita ilman pelkoa hihojen venymisestä.  

Kun ei ole voinut puuhailla normaalisti, olen syventynyt miettimään blogeissa harhaillessa, että taidan olla jonkinlainen ernu (=erilainen nuori; ilmaus on lainaus M:ltä). Minulla on yleensä vain yksi käsityö kerrallaan meneillään enkä edes halua aloittaa uutta ennen kuin entinen on valmis. Toisaalta teen myös aika pieniä töitä kuten sukkia, lapasia, pipoja ja huiveja, jotka eivät vie liikaa aikaa, jolloin kiusaus aloittaa miellyttävämpi työ kasvaisi liian suureksi. Jos alkaisin neuloa/virkata parisängynpeittoa, silloin varmaan sivussa tekisin muutakin. Olen aikanaan äidille sellaisen tehnytkin, kalastajalangasta. Paloja virkkailin aikoinaan junamatkoilla opiskelupaikkakunnalle ja yhdistämisen tein opiskelujen jälkeen. Paljon muuta en siihen aikaan tehnytkään. Jos vielä löydän sen äidin tavaroista, täytyy kuvata se tänne.

Ei sitten muuta tällä kertaa. Lumisade on tauonnut ja aura näyttää hiovan pihamaata jälleen superliukkaaksi. Hyvää työ -tai vapaaviikoa täällä käyville :)