Blogini täyttää ensi viikolla vuoden ja sen kunniaksi hankin tänne ihan oman bloginapin. Kiitos Tuulias!

 

                                                            

 

Ja kuten tapana on, seuraa arvonta. Arvontaan voi osallistua vaikka vain sanomalla Hep. Mutta jos haluaa kommentoida enemmän, voi kertoa, miksi pitää blogia. Tai jos blogiton haluaa osallistua, voi hän kertoa, miksi käy lukemassa blogeja. Palkinnosta ei ole tietoa ja sen toimitus voi vähän viivästyä aikapulasta johtuen.

 

Arvonta päättyy silloin, kun vuosi tulee täyteen: 10.9. klo 14.05.

 

Minulla ei vielä puolitoista vuotta sitten ollut aavistustakaan neuleblogeista. Poliitikkojen blogeista olin kuullut etäisesti. Blogeihin tutustuminen alkoi minulla vahingossa. Olimme miehen kanssa lähdössä reissuun Riikaan ja googletin huvikseni, mitä Riiasta sanotaan. Ja silloin yksi hakuvastaus sattui olemaan Annen kertomus heidän perheensä omatoimireissusta. Kirjoitus oli niin sujuvaa ja kertomus niin hyvä, että luin koko blogin saman tien. Ja kun kerran löysin Annen, seuraava oli sitten Katiija. Ja silloin olinkin jo koukussa.

 

Puoli vuotta lueskelin neuleblogeja ennen kuin päätin aloittaa oman. Siihen vaikutti J:n lähtö maailmalle. Ajattelin, että hänkin voi halutessaan lukea, jos koti-ikävä sattuu yllättämään. Valitettavasti blogi on viime aikoina ollut aika kaukana käsityöblogista ja muuttunut remontti/valitusblogiksi. Kyllä ne käsityötkin sieltä vielä tulevat esiin kunhan vain ehdin saada jotain valmiiksi. Ellen sitten innostu kuvaamaan 15.9. alkavan julkisivuremontin edistymistä :D

 

Miksi sitten bloggaan? Blogi on minulle tavallaan päiväkirja, josta voi tarkistaa asioita ja johon saa helposti lisättyä kuvia. Ja tietysti edelleen maailmalla J voi lueskella.  Mutta kaikkein hienointa on huomata, että joku käy lukemassa ja kommentoimassa, eli kuulun yhteisöön. Kaikki varmaan haluavat kuulua johonkin, niin minäkin.