Uppista, kuten kummityttö (1,5v) sanoisi:) Onpas viime kirjoituksesta kulunut aikaa. Eipä ole ollut mitään esiteltävää eikä mitään erikoista ole tapahtunutkaan. Tosin viime torstaina kävin hammaslääkärissä. Näin aikuisiällä minulla ei ole ollut pahemmin reikiä. Ainoastaan hampaat murtuvat paikkojen ympäriltä. Mutta nyt olikin poikkeus, yksi reikä löytyi ns. kakkosessa eli toisen etuhampaan viereisessä hampaassa. Vielä suurempi ihme oli, että reikää porattiin ilman puudutusta ja se EI sattunut yhtään. Ja kuulemma reikä oli vielä syvä. Hammaslääkärin mukaan joskus hermot lähtevät vetäytymään, jolloin kipua ei todellakaan tunnu.

Koska pitkään aikaan ei ole ollut juttua remontista, laitan kuvan julkisivun nykytilasta. Verrattuna edelliseen kuvaan pintoja on maalattu, parvekkeen lattiat ja kaide uusittu sekä asennettu parvekevalo. Valo onkin todella loistava uudistus. Joskus on tullut vietyä pyykkiä kuivumaan parvekkeelle säkkipimeässä ja se ei ollut erityisen mukavaa.

 

Viikonloppuna sitten siirryttiin taas kesäaikaan. Muistinpa siirtää kaikki muut kellot paitsi herätyskellon. Tämän havaitsin tänä aamuna, kun kello ei soinutkaan sovittuun aikaan. Onneksi on liukuva työaika.