Siis nythän piti olla superhelteinen viikonloppu. Aamulla olikin vielä aurinkoista, mutta yhtäkkiä puolenpäivän jälkeen alkoi sataa.

Viikko on ollut aika tapahtumarikas. Esimerkiksi sekä J että M saivat kesätöitä. J jakaa paikallista valtalehteä ja M aloittaa siivoamisen maanantaina. J:tä käy kyllä sääliksi, koska herätys on joka aamu noin klo 2:00 ja työtä on kuusi päivää putkeen + 1 vapaapäivä. Vastaavaa hommaa hän teki jo vuonna 2006 ennen armeijaan menoa.

M sai neljän viikon siivouspestin, joten lomaa on senkin jälkeen vielä jäljellä. Hän joutuu vielä matkustamaan toiselle paikkakunnalle hommiin, mutta kyyti on onneksi järjestetty työnantajan puolelta. M:llekin saattaa aamu-unisena tehdä töihinlähtö tiukkaa, koska työnantajan pihassa on oltava jo puoli seitsemältä. 

Käsitöissä olen jatkanut reissulla alkanutta linjaa: neulotaan, puretaan ja taas neulotaan ja edelleen puretaan. Työn alla ovat nyt työkaverille 40-vuotislahjaksi kämmekkäät. Talvella töissä on niin kylmä, että hanskat ovat tarpeen, vaikka syntymäpäivä onkin nyt heinäkuussa.  

Koska olen kateellisena katsellut muiden kuvia puutarhoista ja koska minulla ei ole viherpeukaloa(kaan), laitan kuvan uusimmasta hankinnastani, ruusuliisasta. Elän toivossa, että se viihtyy vähän varjoisammalla talon etupuolella.

3664370833_69fdae59bb.jpg

Perinteisesti minulla on tässä ollut uuden guinean liisa, mutta nyt kaupoista tai puutarhoilta en sitä löytänyt. Älkää sitten kovin tarkkaan katselko taustalla pilkottavia rikkaruohoja.