Eilen olin ex-työkavereiden kanssa hohtokeilaamassa ja elokuvissa. En ole koskaan aikaisemmin keilannut ja sen kyllä huomasi. Sain muutaman keilan kaatumaan, mutta enemmän tuurilla kuin taidolla. Mikä siinäkin on, että unohtaa yksinkertaisimmatkin ohjeet, kun on heittovuorossa.

Täällä avattiin marraskuun alussa hieno, uusi elokuvakeskus, joka tuli tarpeeseen. Vanhat teatterit olivat aika räjähtäneitä. Olen käynyt siellä kerran aikaisemmin ja ihalin jo silloin mukavia penkkejä ja siistiä yleisolemusta. Hauska yksityiskohta on, että yläkerrassa voi käydä vessassa tähtien kanssa. Tällä kertaa minulla oli seurana Harrison Ford. Valittavana olisi ollut mm. Johnny Depp tai James Dean.

Kävimme porukalla katsomassa "Raja 1918" -elokuvan. Se oli aika raaka; ikärajakin K15. Ihan vertailun vuoksi "Tali-Ihantalassa" ikäraja on K11. Ilmeisesti tässä lähikuvana näytetyt teloituskohtaukset aiheuttivat ikärajan ja ihan syystä. En oikein osaa päättää, pidinkö elokuvasta vain en. Tarina vei kyllä mukanaan ja oli ilmeisesti hyvin näytelty, mutta se oli aika ahdistava kuten Suomen tilanne tuolloin oli.