Viikonloppu hujahti taas ohitse ja melkein koko ajan oltiin liikenteessä. Perjantai-iltana kannustettiin Pelicans voittoon kotihallissa. Valitettavasti vain sunnuntaina oli vuorossa häviö Hartwall-areenalla. Lauantaina käytiin vanhempia katsomassa vuodeosastolla. Ja sunnuntaina kummityttö vanhempineen kävi vielä onnittelemassa. Piti tänään ihan päästä töihin lepäämään.

Ja vihdoinkin täällä on jotain käsityötäkin esiteltävänä. Ensimmäinen työ tapaturman jälkeen on sitten valmis. Saanko esitellä M:n pystyraitalapaset:

 

Malli: kirjasta Myssystä sukkiin

Lanka: SandnesGarn Smart

Puikot: varren suut ja peukalot sukkapuikot 3,5 ja mallineule sukkapuikot 5mm

Lapasten valmistuttua olin niin tyytyväinen, kun oranssia lankaa jäi vain noin 10 cm ja ruskeaa noin 50 cm jäljelle. Kerrankin sain kaiken menemään. Jopa muovipussukka, jossa langat olivat majailleet, meni autoon roskapussiksi. 

Pitäisi varmaan hommata sellainen apuväline, joka pitäisi kirjoneuleen langat erillään toisistaan. Olin koko ajan solmussa lankojen kanssa ja edistyminen oli hidasta. 

Tupuna, kyselit mallineuletta. Oletetaan, että väreinä on vaikka musta ja valkoinen. Ensimmäinen kerros on *2o musta, 2o valkoinen*, toistetaan *-* kerros loppuun. Toinen kerros on *nostetaan ensimmäinen musta neulomatta ja neulotaan seuraava valkoisella oikein, nostetaan valkoinen neulomatta  ja neulotaan seuraava mustalla oikein*, toistetaan *-* kerros loppuun. Näitä kahta kerrosta vuorotellaan.