Meinasin ensin laittaa otsikoksi 'Vieraita ja vieraissa', mutta jälkimmäisen sanan tuoman mielikuvan takia muutin sanamuodon:D

Eilen ilalla meille tuli mukavia vieraita, kun kummityttö porukoineen tuli käymään. Tytteli itse oli reipas kun mikä eikä minkäänlaisesta vierastamisesta ole häivähdystäkään. Heti ovelta tyttö pyrki M-serkun syliin ja iltapalan jälkeen kokeiltiin trampoliinia sekä hiekkalaatikkoa. Blogikoira on edelleen suuren ihmetyksen aihe ja koira kestää hellyydenosoitykset miehekkäästi. Tosin kummityttö on pienestä asti osannut paijata blogikoiraa hellästi eikä pyri vetämään hännästä tms.

Tänään sitten ajeltiin Ylämaalle, jossa asuu miehen täti. He eivät ole vielä nähneet kummityttöä lainkaan. Yhteydenpito on valitettavasti aika satunnaista, koska miehen molemmat vanhemmat ovat kuolleet ja välimatkaa on. Se on sääli, koska he ovat todella mukavia ihmisiä. Nykyään varmaan pidetään kyllä sisaruksiin yhteyttä, mutta serkusten yhteydenpito on harvinaisempaa. Minulla on pari serkkua, joiden kanssa olen tekemisissä, mutta minulla ei olekaan sisaruksia.

Koska kerran maan kaakkoiskulmalla vierailtiin, piti tietysti käydä myös täällä.

 

Lappeenrannan hiekkalinna on näytillä enää huomisen, joten kiirettä pitää, jos sen vielä haluaa nähdä.

Vaihdoin muuten sivupohjaakin. Kiitos Blue!