Tässä ne nyt ovat. Irinan suosiollisella avustuksella sain kuin sainkin toiset sormikkaat M:n kätösiä lämmittämään. Kiitokset myös M:n puolesta.

Viikko on ollut ja tulee olemaan aika kiireinen. Keskiviikkona olin Wanhalla Walimolla ammattijärjestön vuosikokouksessa. Ei se kokous niinkään, mutta sen jälkeen oli Ulla Tapanisen Show ja illallinen. Ja ainahan pitää mennä, jos on ilmaista ruokaa tarjolla;) Ja se ruoka oli tosi hyvää. Mies tosin valitteli, että olen pari päivää tuoksahtanut vahvasti valkosipulille.

Huomenna on jälleen kerran hautajaiset. Vainaja ei ole sukua, mutta olimme yhdessä vaiheessa hänen kanssaan paljon tekemisissä.

Sunnuntaina pitäisi sitten suunnata Tampereen messuille. Täältä on lähdössä bussikuljetus, johon ilmoittauduin. Jos joku tunnistaa messuilla, voi kernaasti tulla juttelemaan.  

Viime tiistaina ulkoilimme blogikoiran kanssa lumisateessa, joka tosin ei ollut lainkaan luvatun kaltainen. Mutta maisema kaunistui kerralla. Kuvat on otettu kännykkäkameralla, joten taso on sen mukainen.