Ensinnäkin Marille kiitos tunnustuksesta. Koska vastasin siihen jo alempana, en nyt laita sitä tähän. Mutta aina on yhtä mukavaa saada tunnustusta. Kiitos Mari!

Taannoin voitin Janetin arvonnassa. Pakettikortti tuli jo viime perjantaina, mutten ehtinyt sitä hakea. Mies ystävällisesti haki sen kuitenkin tänä aamuna ja nyt töistä tullessani avasin sen heti.

Siellä oli lankaa ja iki-ihanat tossut. Toinen lanka on tässä selvästi nähtävissä, mutta toinen onkin arvoitus. Kovin pehmeältä ja villaiselta sekin tuntuu. 7 veljeksestä tulee sukat eräälle, joka pitää kovasti vihreästä. Toista lankaa vielä hypistellään ja mietitään, mikä siitä isona tulee. Huivi ehkä?

Tässä vielä kuva tossuista in action. Janetti kysyi valmiiksi, haluanko tossut vai lapaset ja valitsin tossut niiden mukavan ulkonäön vuoksi. Ovatpa tosi mukavat jalassa! Kiitos Janetti!

 

Sirot nilkkani ovat tosi edukseen kuvassa. Jos jotakuta ihmetyttävät valkoiset läikät, niin sairastan tautia nimeltä valkopälvi tai hienommin vitiligo. Ensimmäiset läikät ilmestyivät noin 25-vuotiaana silmäluomiin. Läikkiä on myös käsissä, mutta silmäluomien läikät peittyvät roikkuvien luomien alle aika hyvin. Luonnostaan vaaleaihoisena läikät eivät häiritse minua niin paljon kuin jotakuta tummempi-ihoista.