Samaan osoitteeseen, mihin tein alkusyksystä pelikaanilapaset miesväelle, olen nyt saanut valmiiksi ensimmäisen naisväelle kohdistetun lahjan. Tämä on 8-vuotiaalle pikkutytölle ja värihän on tietysti - pinkki. Mamboa huiviin meni 2 kerää. Lyhyempikin se olisi voinut olla, mutta en halunnut, että lankaa jää nurkkiin pyörimään.

                                    

                                     Lanka:  Novita Mambo

                                     Puikot:  8mm pyöröt  

                                     Malli:     täältä

Perheen äidille pitäisi vielä tekaista huivi ja ajattelin tehdä sen pampulalangasta (Big ball funny), mutta haluttua väriä en ole vielä saanut.

Nämä naapurit aloittivat lahjakierteen jo heti muutettuaan ja olemme hyvässä yhteishengessä sitä jatkaneet:) Heistä ei kertakaikkiaan löydä mitään huonoa sanottavaa. J pari kertaa kesällä lausahti, että he ovat niin täydellisiä naapureita, että heillä täytyy olla jokin synkkä salaisuus:D Esimerkiksi he olivat viime kesänä kesälomareissulla ja minä kastelin heidän kukkiaan sen pari viikkoa. Matkoilta he toivat mm. viinipullon (oli siinä paketissa muutakin). Itse he maistoivat sitä paikallista viiniä vasta parin kuukauden päästä ja heidän mielestään se oli todella huonoa. Joten he kävivät sitten paikallisesta ostamassa meillekin uuden viinipullon sellaista merkkiä, jonka tiesivät hyvälaatuiseksi. Me olimme kyllä juoneet sen aikaisemmankin eikä meitä olisi haitannut. Ajatushan oli tärkein.