Aaamulla täältä lähti bussillinen naisia Tamperetta kohti. Minulle meinasi käydä ohraisesti heti aamusta, kun en noussut heti herätyskellon soitua. Kun vihdoin havahduin, oli bussin lähtöön aikaa noin puoli tuntia ja paikka oli toisella puolella kaupunkia. Onneksi kuitenkin olen tarvittaessa nopea; samoin mies auton ratissa.

Matka Tampereelle kului tosi nopeasti, josta lankeaa iso kiitos vierustoverille. Perillä oltiin heti, kun ovet aukenivat. Ensin katselin kojuja kaikessa rauhassa yksikseni ja hankin kaikki tarpeelliset ostokset. Tapasin mm. Villasukan Titityyn osastolla. Sitten Susu jo soittelikin ja kiertelimme yhdessä Susun ja hänen mukavan äitinsä kanssa vielä lisää. Terveisiä vielä äidille! Sitten olimmekin sopineet tapaavamme Seijasiskon kanssa neulekahvilassa. Oli aivan ihanaa päästä istumaan ja Annen kanssa istuskelimme jonkin aikaa kahdestaan ja kummallakin olivat jalat hellinä. Seijasiskon lisäksi neulekahvilassa käväisi myös Tupuna.

Kaikenkaikkiaan loistava messupäivä: pääsi tapaamaan blogiystäviä ja sai jopa matkustaa ymmärtävässä seurassa:) Kiitos vielä kaikille; oli tosi mukava tavata.

Niin ja ne ostokset:

Taiteellinen asetelma on miehen:) Keskellä oleva kruunu on kummitytön joululahja. 

Ja ensi vuonna uudelleen!