Viime kirjoituksesta on jälleen aikaa ja rutkasti. Tänä aikaina loputkin lumet saivat kyytiä ja tulppaanit ja narsissit puskevat vartta. Vappuna ei kumma kyllä satanut räntää tai mitään muutakaan. Meillä viimeisteltiin remonttia. Vaatehuone tyhjennettiin ja maalattiin ja sitten ylimääräiset vaatteet kiikutettiin keräykseen. Ja nyt meillä on erittäin siisti vaatehuone, mutta kuvaa ei tipu, koska langat ovat siellä ja niiden määrä saa jäädä arvoitukseksi.

Pari valmistunutta käsityötä olen saanut valmiiksi ja peräti kuvatuksikin. Ensin valmistui äitienpäivälahja. Äiti tarvitsee aika paljon nenäliinoja, joten tein yöpöydän välikköön sopivat suojuksen. Vähän isomman tein kaverille joululahjaksi. Kukka näissä on eri samoin koristeväritys. Sininen on äidin lempiväri.

Valkoinen lanka on Kotiväkeä ja sininen virkkauslankaa. Ja ideahan on lainattu Annelilta.

Vaatehuonetta siivotessani löysin pari vuotta sitten Tallinnasta ostetut pellavalankakerät, Katia lino 100%. Ilmeisesti olin hankkinut kerät tiskirättikokeilua varten. Mutta ravelryssä seikkaillessani huomasin jonkun tehneet ko. langasta Anniksen ja kaksi kerääni riittäisi siihen reilusti. 

Pellavalanka oli kovaa neuloa, mutta jotenkin kuitenkin tykkäsin materiaalista. Lopuksi pesin huivin villapesussa ja pingotin. 

Värikin on kuvassa lähes kohdillaan, sinivioletti. Niin ja nypytkin tein - virkkuukoukulla:)