Sukkien lisäksi sain tammi-helmikuussa aikaiseksi pari baskeria. Ne olivat maksu pari postausta alempana olevista korteista. Tai oikeastaan vastaanottaja halusi yhden baskerin, mutta koska en ollut tyytyväinen ensimmäiseen versioon, tein toisen. Nämä on tehty ns. omasta päästä. Ritvan toive oli saada baskeriin sama kuvio kuin hänelle aikaisemmin tekemissäni Chevalier-lapasissa, joten olkoot nämä sitten Chevalier baskerit.

Ylemmässä kuvassa kuvio toistuu jokaisella neljällä sivulla. Toisessa on kuvio vain edessä; muu osuus on sileää neuletta.

Lankana näissä on kaksinkertainen Lanett ja puikkoina 3,0 ja 4,0.

Kuvausapulaisena näissä on M:n nalle, Söpö. Söpö on aikoinaan ostettu Tukholmasta Åhlensilta sisaruksensa, Nöpön seuraksi. Olisiko M ollut noin 4-vuotias, kun katseensä osui Nöpöön ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Seuraavalla risteilyllä piti mennä katsomaan, olisiko Åhlensilla vielä lisää Nöpöjä kaupan (M:lle jäi mieleen Nöpön tummempi kaksoisisarus). Mutta enää Nöpöjä ei ollut, mutta Söpö kelpuutettiin mukaan. Nämä olivat M:n rakkaimmat lelut ja taisivat ne lohduttaa murrosiän myrskyissäkin:)