Talvi on sitten tullut näillekin leveysasteille. Pakkasta oli aamulla kirpakat -7 astetta. Suoritin sitten kuntosaliharjoittelun raappaamalla auton ikkunoita ja kiskomalla ovea auki. En ole vielä oikein saanut mietittyä, miten kuljen talvikauden töihin. Pyöräilykausi päättyi lumen tuloon ja kävellä en oikein uskalla. Viime keväänä, kun sain kipsin pois, olivat lumet ja jäät jo poissa. En niin sanotusti noussut heti satulaan ja nyt sitten pelottaa.  

2081304.jpg

Tässä vielä kehno, pimeällä otettu kännykkäkuva lumesta :)

Etupihan tuija on saanut jouluvalot. Nämä siniset ovat yleensä takapihalla, mutta nyt sattuneesta syystä sinne ei voi viritellä minkäänlaisia valoja. Tuijan omat valot lakkasivat osittain palamasta, joten kätevimtä oli siirtää takapihan valot tänne.

Eilinen ei taaskaan ollut meidän perheessä mikään huippupäivä. Mieheni sai työpaikaltaan lomautuslapun. Hänkin sitten liittyi näiden kymmenien tuhansien joukkoon, jotka saavat tuntea taantuman nahoissaan. Hänen pomonsa sentään pahoitteli asiaa, kun taas minun pomoni ei vuosi sitten mitenkään kommentoinut irtisanomista. Taidan edelleen olla katkera.

Jotain mukavaa sentään tiedossa: hyvä ystäväni tulee meille viikonlopuksi. Kivaa!!!