Koska käyttäjälaskuri on kiivennyt yli 4000:n, ajattelin järjestää blogihistoriani ensimmäisen arvonnan.

 

Tarkoitus olisi palkita tasaluvun 5000 bongaaja ja sitten arpoa toinen kaikkien muiden kommentoineiden kesken. Eli arvonta päättyy, kun kävijälaskuriin tulee tasaluku 5000.

 

Palkintoa en ole vielä miettinyt, mutta jotain neuleaiheista se tulee olemaan.

 

Kommentointi riittää arvontaan osallistumiseen, mutta silti kaipaisin teiltä apua. Kuten blogiani seuranneet tietävät, vanhempani joutuivat terveyskeskuksen vuodeosastolle pitkäaikaispotilaiksi. Heillä petti fyysinen kunto, mutta henkisesti ovat molemmat aivan teräviä. Heitä olisi mukava muistaa merkkipäivinä, koska lahjojen saaminen selvästi parantaa mielialaa, mutta sopivien lahjojen keksiminen on todella hankalaa. Sairaalahuoneeseen ei oikein saa viedä paljon mitään henkilökohtaista. Isäni ei ole ongelma. Hänelle voi viedä kaikenlaista syötävää. Hän ei oikein välitä enää mistään tavaroista. Mutta äidilleni mielelläni tekisin/ostaisin kaikenlaista.

 

Tähän mennessä on tullut lahjoitettua äidille kolmiohuivi salomoninsolmuista ("kesähartiahuivi"), Revontuli ("talvihartiahuivi"), sukat Stepistä (jalat palelivat öisin), karkkikori pöydälle ja kalenteri meidän lasten kuvilla.

 

Äitienpäivä on tulossa toukokuussa ja jotain tarvitsisi keksiä.